Birlik Başkanımız, Sn. Mehmet Ali ERBEĞİ nin Normalleşme Sürecindeki Basın Açıklaması.

Erbeği: "Hiçbir esnafımız, fiyat listesinin üzerinde ücret almasın."

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini belirterek, "Ortada bir pandemi var. Esnafımızda bu pandemiden maddi-manevi olumsuz olarak etkilenmiştir. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Devletimizde gerekli tedbirleri almakta, ihtiyaç sahiplerine de yardımlarını yapmaktadır" dedi.

Erbeği, açıklamasında şunları söyledi; "Şimdi normalleşme dönemine girmekteyiz. Bu dönemde kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız.Normalleşme döneminde açılan esnaflarımızın çok dikkatli olması gerekiyor.

Bu dönemde açılan esnaflarımızın kullanacağı malzemelerin, tek kullanımlık olacağından dolayı gider masraflarının arttığının bilincindeyiz. Ancak hiçbir esnafımız, fiyat listesinin üzerinde ücret alamaz. Giderleri artan esnaflarımız bağlı bulunduğu odasına dilekçelerini versin. İlgili Odalar da, Birliğimize rayiç taleplerini iletsin. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üzerimize düşen görevi yaparız.

Hiçbir esnafımız, fiyat listesinin üzerinde ücret almasın. Belediyelerle ortak ekip kurup, fiyat listesi ve buna uyulup uyulmadığını kontrol edeceğiz. Bu kurala uymayan esnafımıza gerekli yaptırımları uygulayacağız.

Allahım; birliğimizi, beraberliğimizi, ve sağlığımızı bozmasın. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Gelecek olan Ramazan Bayramı‘nızı şimdiden kutluyorum. Saygılarımı sunarım."

• Hava Durumu

• ILETISIM